Αγαπητέ κάτοικε του Yarra,

Ελπίζω ότι εσείς, οι φίλοι σας και η οικογένειά σας καταφέρνετε να διατηρήστε σε καλή κατάσταση αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ξέρω ότι οι τελευταίοι μήνες έχουν αλλάξει δραματικά την κοινότητά μας και κανένας δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Τον Οκτώβριο θα ψηφίσουμε όλοι στις εκλογές, για να εκλέξουμε δημοτικούς συμβούλους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ένα μεγάλο διάστημα από αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκονται μπροστά μας θα αφορά την προσπάθεια να συνέλθουμε από τις επιπτώσεις του COVID-19. Πιστεύω ακράδαντα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει έναν κρίσιμο ρόλο στην ανοικοδόμηση των μεταξύ μας σχέσεων και την αναζωογόνηση των τοπικών μας επιχειρήσεων. Αυτός είναι ο λόγος που σας γράφω αυτή την επιστολή για να ζητήσω την ψήφο σας.

Αγαπάμε την κοινότητα γύρω μας για τη ζωτικότητα και την ποικιλομορφία που προσφέρει. Αυτή η έντονη ζωή της κοινότητάς μας έχει χτυπηθεί σκληρά από τους πρόσφατους περιορισμούς. Έχει ζωτική σημασία να χρησιμοποιήσουμε όλους τους κυβερνητικούς πόρους, ειδικά σε τοπικό επίπεδο, για να ξανακάνουμε τους δρόμους και τα προάστιά μας τα μέρη που όλοι μας απολαμβάνουμε τόσο πολύ. Είναι επίσης μια ευκαιρία να εξετάσουμε προσεκτικά τι μπορούμε να αλλάξουμε, για να κάνουμε την τοπική περιοχή μας ένα μέρος πιο βιώσιμο και πιο υγιεινό.

Παρ’ όλο που έχω πάθος με τις συγκοινωνίες, τις κοινοτικές υπηρεσίες και την προσεκτική διαχείριση των φυσικών μας πόρων, δεν είμαι ένας υποψήφιος που θα κάνω προεκλογική εκστρατεία με περιορισμένο αριθμό πολιτικών προτάσεων. Η τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείται με πολυάριθμα περίπλοκα ζητήματα και πιστεύω ότι είναι αναγκαίο να εκλέξουμε ηγέτες που είναι ικανοί να χειριστούν οτιδήποτε μπορεί να προκύψει τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έχω εμπειρία στην ηγεσία ομάδων σε εταιρείες τεχνολογίας και χρηματοπιστωτικές, σε δύο υπηρεσίες διαμεσολαβητή (την Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικού Διαμεσολαβητή-Financial Ombudsman Service και τον Διαμεσολαβητή Τηλεπικοινωνιών-Telecommunications Industry Ombudsman), καθώς και εντός της Κυβέρνησης (στις Δημόσιες Συγκοινωνίες της Βικτώριας-Public Transport Victoria). Φέρνω μαζί μου μια εμπειρία σε πολλούς τομείς, καθώς και την έντονη επιθυμία να χρησιμοποιήσω αυτή την εμπειρία για τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει το Δημοτικό Συμβούλιο του Yarra.

Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω όλη μου την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και μια ανεξάρτητη φωνή στην τοπική σας αυτοδιοίκηση. Δεν έχω δεσμούς με κανένα πολιτικό κόμμα και δεν δέχομαι δωρεές από κανέναν. Χρηματοδοτώ μόνος μου την προεκλογική μου εκστρατεία και αφιερώνω τον χρόνο μου, επειδή με απασχολούν τα θέματα που επηρεάζουν την τοπική περιοχή μας.

Ακολουθήστε με στο Twitter ή το Instagram, για να διαμορφώσετε μια πιο προσωπική αντίληψη για μένα. Επίσης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικώς ή με email (και τα δύο δίνονται παρακάτω), αν θα θέλατε να θέσετε ζητήματα ή να με ρωτήσετε για τις απόψεις μου σχετικά με πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

Σας εύχομαι κάθε καλό,

Peter Hude